неделя, 10 януари 2010 г.

Парфюми които си струват

В тази статия ще изброя парфюми, които си струват. Първо ще започна с това, че вмомента има над 10 000 парфюма, които са били пуснати в продажба, но повечето не са задържали, защото не са си стрували - лош избор на нотки, неподходящо име и грозна опаковка, което прави парфюма буквално некупуваем. Аз поне не бих си купил какъвто и да е продукт, който е грозен. Та едно един списък от парфюми, които си стрват:
Paco Rabanne 1 Million - един от най-хубавите парфюми от Paco Rabanne. Парфюмът е леко сладък, но изключително мъжествен. Да не говорим за красивата бутилка, която има форма и цвят на златно килче. Има и специална версия на този парфюм - Paco Rabanne 1 Million Gold Edition, който е от злато!
Bvlgari Aqva - много хора смятат този парфюм за свеж, но това не е вярно. Това, че името му е Aqva, не значи, че има нещо общо с морска вода или океан. Напратив... Bvlgari Aqva е един от несвежите парфюми от тази велика марка.
Bvlgari Jasmin Noir - изключително качествен дамски парфюм. Наистина страхотен! Парфюмът е доста твърд и е идеален за жени над 30 годиншна възраст. Един от най-хубавите дамски парфюми от Bvlgari!
Та това беше списъка от качествени парфюми на ниски цени, които си заслужават да се купят!

Няма коментари:

Публикуване на коментар